Over geheime kluis

Geheime kluizen zijn ontworpen om uw vertrouwelijke gegevens te beschermen tegen onbevoegde toegang. Een Geheime kluis is een gegevensopslag op de computer die u kunt vergrendelen of ontgrendelen met het wachtwoord dat u alleen kent. U moet het wachtwoord invoeren om de bewaarde bestanden in een vergrendelde geheime kluis te wijzigen. Als u 10 keer na elkaar een verkeerd wachtwoord invoert, wordt de toegang tot de geheime kluis één uur geblokkeerd.

Als u het wachtwoord verliest of vergeet, kunt u niet meer aan uw gegevens.

Voor het aanmaken van een geheime kluis gebruikt Kaspersky Small Office Security het AES XTS-algoritme voor gegevensversleuteling met een effectieve sleutellengte van 56-bits.

Als het FAT32-bestandssysteem op uw computer wordt gebruikt, kunt u geheime kluis maken die maximaal 4 GB groot zijn.

Raadpleeg ook:

Bestanden naar een geheime kluis verplaatsen